Σχετικά με μας

Το πανελλαδικό ιατρικό Δίκτυο ποιότητας vresgiatro είμαστε μια κοινότητα ιδιωτών Ιατρών από διαφορετικές ειδικότητες που καλύπτουμε κοινές προδιαγραφές ποιότητας στη δουλειά μας και στην εξυπηρέτηση των ασθενών μας.

Στόχος μας είναι να γίνουμε ένα πανελλαδικό Δίκτυο, αναγνωρίσιμο από τους ασθενείς για τις υψηλές υπηρεσίες που προσφέρει.

Ως μέλη του Δικτύου, χωρίς να έχουμε την υποχρέωση καταβολής εγγραφής ή πάγιας συνδρομής, λαμβάνουμε πολύ οικονομικές προσφορές για συγκεκριμένες υπηρεσίες που μας αναβαθμίζουν και ενημερωνόμαστε έγκαιρα και υπεύθυνα από τους ανθρώπους του Δικτύου για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις του κλάδου μας.

Στη σημερινή εποχή, που οι γραφειοκρατικές υποχρεώσεις και τα κόστη αυξάνονται, είναι πολύ σημαντικό για εμάς, τους ελεύθερους επαγγελματίες, να έχουμε στο πλευρό μας ένα συνεργάτη που μας ενημερώνει για τις εξελίξεις του χώρου μας, μας προτείνει λύσεις για εξοικονόμηση κόστους και γραφειοκρατικού χρόνου και ταυτόχρονα μας καθιστά αναγνωρίσιμους στους ασθενείς για την ποιότητά μας.

Αυτός ο συνεργάτης είναι για εμάς το Δίκτυο vresgiatro.